Evolving Band har foreløpig bare gjort en opptreden, Evolving Band; Første hendelse, på Stillverk 1 i Trondheim.

Heida Karine Johannesdottir: Evolving Band pt. 2/3

Heida Karine Johannesdottir: Musikk og scenografi
Rannei Grenne: Dans

28.11.2021, kl. 17:00 | Billetter via Hoopla
28.11.2021, kl. 19:00 | Billetter via Hoopla


Evolving Band har foreløpig bare gjort en opptreden, Evolving Band: Første hendelse, på Stillverk 1 i Trondheim.

Da ble prosjektet beskrevet slik: «Evolving band kan sees på som et band eller et bånd som setter ring rundt noe i verden og sier at det er et band. Det kan også være en bande. Altså et band! En samling mennesker som spiller musikk sammen og utveksler energi. De bonder og blir slik et band. Evolving Band vil romme både det ene og det andre etterhvert. Og har plass til musikere!, men og alle andre yrkesgrupper, arter og grunnstoffer… …og Heida Karine Johannesdottir på bandledelse og tuba. Eller som den som holder pennen og setter ring rundt eller knytter båndet. Selv om dette er kveldens band vil det mest sannsynlig tre fram andre konkrete personer i musikken som er i bandets nærmiljø og gir næring til dets eksistens.»

I Evolving Band’s andre opptreden vil vi få innblikk i en prosess som handler om å utforske hvordan det realistiske og konkrete gir næring til det poetiske og hvordan ideer som er knyttet til følelse, fornemmelse og opplevelse av form, farge, lys, tekstur, tempo, retning, bevegelse, komposisjon, klang, rom, frasering og groove, som begreper som likeverdig kan beskrive dans, musikk/lyd, et visuelt uttrykk og natur. Hver for seg men også det fenomenet kunstformene danner sammen.


SMITTEVERN

I tråd med Trondheim kommunes smittevernregler er antall plasser begrenset. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing. Hold deg hjemme ved luftveissymptomer og husk å holde minst 1 meters avstand.

Next Post

01.12.2021 – Eirik Hegdal & Ståle Storløkken "Acoustic Movements"

Tue Aug 17 , 2021
Nylig kom Eirik Hegdal og Ståle Storløkken med sitt duoalbum «Acoustic Movements».