Denne aften får vi høre harpisten Ruth Potter solo.

Ruth Potter

SOLO – harp.

11.09.2021, kl. 19:30 | Billetter via Hoopla


Denne aften får vi høre harpisten Ruth Potter solo. En unik mulighed til at bli kjent med klangen av et instrument som dateres tilbake minst 3000 fvt.

Gamle skildringer av harpen ble registrert i dagens Irak, Iran og Egypt og senere i India og Kina. I middelalderen hadde harpen spredd seg over Europa. Harpen ble funnet over hele Amerika hvor det var en populær folkelig tradisjon i noen områder. Tydelige utgaver dukket også opp fra det afrikanske kontinentet. Harpen har symbolske politiske tradisjoner og brukes ofte i logoer.

Denne konsert er en helt fantastisk sjanse til at høre Ruth Potter solo. Ruth er opprinnelig fra Sussex, England, og begynte med harpen da hun var 9 år. Siden hun ble uteksaminert fra London Royal Academy of Music, har hennes spill tatt henne over hele verden. Ruth har vært 1st harpist for Trondheim symfoniorkester siden 2011.


SMITTEVERN

I tråd med Trondheim kommunes smittevernregler er antall plasser begrenset. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing. Hold deg hjemme ved luftveissymptomer og husk å holde minst 1 meters avstand.

Next Post

07.-10.10.2021 – Fringe Festival // presented by Trykkeriet Scene & HAVET

Sun Aug 15 , 2021
TRONDHEIM FRINGE FESTIVAL — 07./08./09./10.10.2021 | Billetter via Hoopla TRONDHEIM FRINGE FESTIVAL er en åpen […]